Campania Suntem Multi este o initiativa pe termen lung a Spirits Romania, asociatia reprezentativa a producatorilor si importatorilor de bauturi spirtoase. Campania isi propune sa contribuie la cresterea gradulului de constientizare a efectelor negative ale consumului de alcool in randul minorilor si sa ofere suport parintilor si cadrelor didactice prin elaborarea de materiale educationale.

Campania este sustinuta de Ministerul Educatiei.

De ce este nevoie de un astfel de demers?

Pentru ca:

  • impreuna suntem responsabili de sanatatea si viitorul copiilor nostri si avem obligatia de a actiona pentru prevenirea si combaterea consumului de alcool inaintea varstei de 18 ani.
  • adolescentii sunt foarte expusi la consumul de alcool si, in marea lor majoritate, nu cunosc consecintele grave pe care le are asupra sanatatii lor fizice si mentale.
  • adolescentii care aleg sa nu consume alcool trebuie sustinuti in alegerea lor si protejati de presiunea sociala in favoarea consumului.
  • pentru ca parintii si cadrele didactice sunt modele pentru copii si le pot ghida curiozitatea naturala in directii corecte.