Inscrie-te intre 8 si 16 iunie la concursul de video lansat de @InesStana publicand pe TikTok videoul tau (maximum 1 min.) in care spui NU alcoolului inainte de 18 ani si alegi alternative sanatoase de petrecere a timpului liber. Pune in descriere #estisuperok si strange cel mai mare numar de likes pentru a castiga. Poti crea videoul individual sau in grup de maximum 3 prieteni.

Concursul se adreseaza adolescentilor cu varsta intre 14 si 17 ani impliniti, iar premiile constau in invitatii la Neversea 2023 si vouchere pentru librariile Carturesti. Castigatorii vor fi anuntati de @InesStana pe 20 iunie.

Citeste Regulamentul si asigura-te ca ai bifat toti pasii pentru a intra in posesia premiilor. Fiecare membru al echipei castiga!

  • premiul I, videoul cu cel mai mare numar de likes: fiecare membru al echipei castiga cate o invitatie la Neversea 2023 (6-9 iulie 2023), si cate un voucher in valoare de 150 RON care poate fi folosit in librariile Carturesti
  • premiul II, videoul cu al doilea cel mai mare numar de likes: fiecare membru al echipei castiga cate o invitatie la Neversea 2023 (6-9 iulie 2023)
  • premiul III, videoul cu al treilea cel mai mare numar de likes: fiecare membru al echipei castiga cate un voucher in valoare de 300 RON care poate fi folosit in librariile Carturesti

Regulament concurs Esti super ok fara sa bei! Adolescenta fara alcool TIKTOK

Daca ai nevoie de inspiratie, poti viziona videourile campaniei aici.

Succes!

Regulamentul concursului “Esti super ok fara sa bei! Adolescenta fara alcool”

  1. Descarca si completeaza Acordul Parental
  2. Scaneaza sau fotografiaza Acordul Parental si incarca-l in format pdf sau imagine in formularul de mai jos: